Опубліковано Залишити коментар

Як правильно обробляти побутові прилади з Odorgone ?

Кухонні побутові прилади, такі як холодильники, мікрохвильові печі, пральні машини і т. д., теж час від часу потребують обробки від запахів:

  • Гнилі або вогкості в холодильнику, запахів зіпсованих продуктів;
  • У духовці або мікрохвильовій печі (СВЧ печі) запах гару, запахи згорілого пирога або пригорілої курочки, і інші неприємні запахи;
  • Прілості, гнилі, запах грибка або вогкості і затхлості в пральній і посудомийній машинах.

Обробка таких побутових приладів має бути ретельною, і дещо відрізняється від обробки твердих поверхонь.

[su_slider source=”media: 139,140,138″ link=”lightbox” title=”no” pages=”no” mousewheel=”no”]

Ось як це зробити!

Спочатку, вимкніть побутову техніку від мережі, далі помийте мильним розчином (вода + мило) більше панелі, гумові ущільнення, тобто видалити всі частинки їжі, патьоки, гнилі і т.п. з усіх поверхонь побутового приладу. Тим самим ви прибираєте всі джерела неприємного запаху. Обов’язково просушіть або протріть м’якою ганчіркою після обробки.
Далі зробіть обробку Одоргоном ( Odorgone) – розпорошите засіб по всіх поверхні, в усі недоступні і доступні місця, відволікаючи гумки ущільнювачів в разі видалення запаху в холодильнику, а також в пральній і посудомийній машині. У мікрохвильовій печі також обробіть всі панелі, двері та інші елементи. І не намагайтеся заливати перфорацію на стіні, це випромінювач мікрохвиль, будьте так само обережні з панелями управління, кнопками і т.п., не залийте їх Одоргоном, оскільки основою цього засіб вода, а це як ви знаєте провідник електрики. Будьте завжди обережні з електричними приладами!
Після цього прикрийте двері, нещільно, для доступу кисню. Одоргону необхідний кисень для того, щоб його компоненти, а їх більше тридцяти, вступили в реакцію нейтралізації Малекула неприємного запаху. Залиште оброблений пристрій на 10: 00. Далі проводите обробку ще 2 рази. Часто буває, що досить і 1-2 обробок Одоргоном, все залежить від ступеня забрудненості і як довго прилад знаходився під дією неприємного запаху.

Одного разу, видаливши Одоргоном запах з холодильника, з часом ви можете помітити, що неприємний запах з’являється знову, тому що продукти псуються, м’ясо і риба підтікають, тощо. Але Одоргон має чудову властивість накопичуватися на поверхні, створюючи захисну плівку, і це абсолютно нешкідливо для вас і ваших продуктів.

Ми рекомендуємо: обробляти побутову техніку, наприклад кожні 3-6 місяців, тут ви самі вирішуєте, в залежності від того, на скільки це потрібно для вашої техніки. Тим самим ви проводите бактерицидну обробку з видаленням всіх запахів. У підсумку, чим більше ви користуєтеся Одоргоном (Odorgone), тим активніше він допомагає (ефект накопичення) і тим менше кошти потрібно.

Підсумок:

Правило обробки Одоргоном просте-видаліть джерело запаху, очистіть поверхню (мильний розчин: мило + вода) просушіть і обробіть Одоргоном (з доступом повітря) знову просушіть.
При цьому одного спрею, наприклад, Odorgone HOME (універсальне для дому – Одоргон) – 500 мл може вистачити вам на весь рік!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

− 1 = 1