Опубліковано Залишити коментар

Odorgone Smokebusters

Ви знаєте, як важко дихається в будинку, де живе курець ? Мені пощастило, що моя сім’я складається з некурящих людей, але в будинку батька цей запах було не перебити нічим. А ось мама по-всякому намагалася боротися з цим запахом, який, здавалося, назавжди в’ївся в шпалери, оббивку м’яких меблів, килими. Щоденні прибирання різними хімічними засобами тільки погіршували ситуацію, оскільки вони не знищували «аромат» тютюну, а в більшості випадків тільки додавали в повітря шкідливі випари.

Все кардинально змінилося, коли я придбала мамі «в подарунок» нейтралізатор запахів Odorgone Smokebusters. Його мені порадила подружка-власник невеликого кафе неподалік від нас. Її клієнти постійно курять, і питання очищення повітря в залі для гостей для неї стоїть особливо гостро. Вона користується Odorgone Smokebusters досить давно, і жодного разу не чула претензій від своїх клієнтів з приводу неприємно пахне обстановки в кафе.

Скориставшись засобом будинку, мама була просто вражена результатом. На обробку різних поверхонь в квартирі пішло до смішного мало самого засобу – адже 150 г.можна розвести на 8 літрів води. Ми з нею швидко обробили підлоги, шафи, меблі отриманим складом і залишили до повного висихання. Ділянка килима, розташований близько улюбленого татового місця для куріння, мама повністю зволожила цим складом, після чого сушила сам килим, накривши цю ділянку плівкою, кілька днів.

Ви навіть собі не уявляєте, яке це насолода-повертатися в квартиру, наповнену ароматами чистоти і свіжості! Мама відчувала неймовірне блаженство від навколишнього її обстановки.  Я теж була дуже рада з-за того, що змогла підібрати для неї потрібну річ для дому. А якщо врахувати, що вся продукція Odorgone виготовлена з натуральних компонентів і абсолютно не викликає алергії, то ще раз переконуєшся в тому, що це дійсно цінне придбання для багатьох господинь.

Купити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

60 + = 66