Опубліковано Залишити коментар

Як прибрати запах котячої сечі

Як прибрати запах котячої сечі ?

У всьому світі така величезна кількість шанувальників маленьких пухнастиків, котів. Домашні улюбленці приносять задоволення, але і клопоту доставляють чимало… давайте згадаємо, на що наш ніс звертає увагу в першу чергу, коли ми приходимо в гості до власника кота? Запах котячої сечі не сплутати ні з чим! Їдкий, противний, ніби аміак по всій квартирі розпилили.

І чому замість того, щоб реально знайти спосіб позбутися від запаху, котика тикають носом в лоток? Пропонуємо розбиратися у всьому по порядку! Відразу згадаємо, що засіб від запаху котячої сечі не тільки існує, але вже зайняло лідируючі позиції на міжнародному ринку в якості нейтралізатора запаху під назвою OdorGone Animal Gold.

Почнемо ми з пункту про те, де ж криється запах котячої сечі і чи правда тварини самі винні в тому, що аромати поширюються по дому зі швидкістю світла?

Від запаху котячої сечі не застрахований ніхто: ні господар, ні кіт. Недобросовісно вимитий лоток дає сигнал, що потрібно знайти інше місце справити нужду. В цілому стрес, галаслива обстановка, захворювання тварини – все це причини регулярного справляння потреби “не туди”. Прибрати котячий запах можна з легкістю, якщо ми знаємо, що його виділяє. Котяча сеча на дивані або на будь – який інший поверхні-питання побутової, але звідки такий аромат? Справа в її складі. Якщо господар вчасно не звернув увагу – сеча засихає і кристалізується. Створюється враження, ніби і запах зникає, але варто з’явитися відсотку вологи на кристалах – запах моментально розноситься по приміщенню.

Тому пропонує перейти до наступного кроку: Позначити, де запах котячої сечі може нас застати і як вибрати правильний щадний нейтралізатор запаху, щоб видалення запахів не перетворилося в усунення наслідків.

Кожен чув про чарівні освіжувачі повітря. Раз по раз виробники обіцяють безвідмовний варіант, як позбутися від запаху котячої сечі. Подібний маркетинговий хід збільшує продажі, але ніяк не кількість людей без запаху котячої сечі в будинку. Засоби, в складі яких мало не вся таблиця Менделєєва (включаючи як корисні, так і небезпечні для здоров’я речовини), не можуть побороти органічну складову котячої сечі.

OdorGone Animal Gold на відміну від магазинних екземплярів, має екологічно чистий склад: масла і рослинні екстракти. Завдяки невеликому, але ефективному списку компонентів, позбутися неприємного запаху легко і швидко!

Що стосується м’яких оббивок і інших делікатних поверхонь, які котики облюбували для своїх пустощів – OdorGone на молекулярному рівні розщеплює котячу сечу, так що ні єдиної крапельці або кристалу не вдасться залишитися в ній.

Подбайте про власний комфорт і не забувайте про здоров’я ваших улюблених котиків! OdorGone Animal Gold-найкращий помічник в питанні”як позбутися від запаху котячої сечі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + 1 =